Bram Dankaart (gz-psycholoog)

Sinds 2009 werk ik met veel plezier bij Psychologen Centrum Wageningen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast de praktijk op de Markt in Wageningen, werk ik op Medisch Centrum Kortenoord en op de huisartspraktijk Van Etten in Bennekom.

Mijn Master in Psychologie heb ik behaald aan de Universiteit van Tilburg gevolgd door de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog in Nijmegen. Naast de behandelingen bij Psychologen Centrum Wageningen doceer ik sinds 2020 bij de Radboud Universiteit aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. In de loop van de jaren heb ik een brede ervaring opgedaan op het gebied van psychologische diagnostiek en hulpverlening. In mijn behandeling werk ik vaak met cognitieve gedragstherapie of acceptatie en commitment therapie bij o.a. verschillende angststoornissen of depressie. Voor behandeling van psychotrauma ben ik geschoold in EMDR.

Big registratie nummer: 09916379525

Terug naar psychologenoverzicht