Judith Hoge (gz-psycholoog)

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit als neuro- en revalidatiepsycholoog en heb daarna enige jaren in de somatische gezondheidszorg, de ouderenzorg en de GGZ gewerkt. Ik werk nu alweer jaren met veel plezier als gezondheidszorgpsycholoog bij Psychologen Centrum Wageningen.

Ik behandel volwassenen en ouderen met uiteenlopende problematiek, zoals bijvoorbeeld angst, trauma, somberheid, spanningsklachten en verwerkingsproblemen. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal, daarom zoek ik samen met de cliënt uit waar het over moet gaan in de behandeling en stel ik in overleg een behandelplan op. Ik werk voornamelijk met cognitieve en gedragstherapeutische technieken maar ben ook geschoold op het gebied van EMDR, ACT en AFT.

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk om cliënten een veilige plek te bieden, zodat er ruimte ontstaat voor verandering en groei.

Big registratienummer: 19915994125

 

Terug naar psychologenoverzicht