Clinic Chirunning

Clinic ChiRunning

In aanvulling op de Runningtherapie en voor alle andere geïnteresseerden bieden we een clinic Chirunning.

Hardlopen is gezond én het helpt tegen klachten van somberheid, angst en spanning. Toch belanden veel hardloopschoenen, ondanks goede voornemens, in de kast. Dit is niet nodig! Wil je graag hardlopen, maar wel op een ontspannen manier en zonder blessures? Kom naar de Clinic Chirunning!

Datum: 16 mei 2019

Tijdstip: 19:00-20:30

Locatie: Park nabij de Weteringsteeg, Wageningen

Instructeur: Marion Meesters, Master Instructor ChiRunning

Kosten: €10,- per persoon, ter plaatse contact te voldoen.

ChiRunning is een manier van hardlopen die past bij onze natuurlijke manier van bewegen. Het is een perfecte, effectieve manier om een goede conditie op te bouwen en te houden, terwijl je de kans op blessures sterk vermindert. De kern bestaat uit een goede loophouding en veel ontspanning. Wil jij makkelijker hardlopen, je looptechniek verbeteren of sneller worden op een ontspannen manier? Dan is ChiRunning iets voor jou!

De clinic is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of loopervaring, en is bedoeld als kennismaking met de principes van ChiRunning. Als je hier na de clinic mee verder wilt, kan Marion Meesters je verwijzen naar een instructeur in Wageningen.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar fbakker@pcwageningen.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en een informatiebrief.

Wil je alvast meer lezen over Marion Meesters of ChiRunning? Neem dan een kijkje op www.loopblessurevrij.nl.