Relatietherapie bij een relatietherapeut in Wageningen

Relatietherapie volgen bij een relatietherapeut? Dat is mogelijk bij Psychologen Centrum Wageningen (afgekort PC Wageningen).
PC Wageningen heeft de hoogste kwaliteit al een paar jaar op rij volgens verzekeraars en de hoogste beoordeling in de regio op zorgkaartnederland volgens clienten.

Onze relatietherapeuten werken met wetenschappelijk bewezen relatietherapie methoden. Bij 75% van de mensen die relatietherapie volgen bij PC Wageningen is dan ook een sterke tot zeer sterke verbetering te zien van de relatie na een jaar na het volgen van de relatietherapie. Daarmee voorkomt relatietherapie veel ellende voor de relatie, maar ook voor andere betrokkenen zoals kinderen.

Een relatieprobleem is overigens niets om je voor te schamen. In 70% van de partnerrelaties komen ernstige problemen voor. Maar ook bij niet ernstige problemen hebben relaties vaak baat bij relatietherapie.

Relatietherapie bij Psychologen Centrum Wageningen

Relatietherapie wordt in veel gevallen helaas niet vergoed door een zorgverzekeraar. De kosten voor relatietherapie bij PC Wageningen bedragen meestal ongeveer 1.200 euro als het niet wordt vergoed. Omdat relatietherapie de relatie sterk kan verbeteren zijn de kosten vaak een schijntje vergeleken met de kosten van het verbreken van een relatie. Informeer via onderstaand formulier of door ons te bellen of in uw geval u voor vergoeding van uw relatietherapie in aanmerking komt:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.