Psychologen Centrum Wageningen

Meer dan 5.000 cliënten vertrouwden al op ons

Aanmelden en starten

1. Wanneer ons telefonisch benadert krijg je onze teamassistent Erik aan de telefoon. Als je het formulier op de website invult om je aan te melden, word je ook teruggebeld door Erik. Tijdens het gesprek plannen we een afspraak voor een intakegesprek voor je in. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren, bijvoorbeeld voor een mannelijke of een vrouwelijke psycholoog, bepaalde dagen of tijden.

 

2. Tijdens het intakegesprek probeert de psycholoog een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van jou als persoon en van je klachten om hiermee een zo goed mogelijk mogelijk behandelaanbod te kunnen doen. In het gesprek probeert de psycholoog te komen tot een vermoedde diagnose en een voorlopig behandeladvies. Verder bespreken we wat administratieve zaken en krijgt u enkele vragenlijsten mee om in te vullen. Het intake gesprek duurt ongeveer 45 minuten. U heeft het intakegesprek met de psycholoog die u ook verder zal behandelen. 

 

3. Na het intakegesprek en het invullen van de vragenlijsten, stellen we samen met u een behandelplan op, meestal in het tweede gesprek. Hierin bepalen we wat de doelen zijn en op welke wijze we hier aan gaan werken. Ook bespreken we voor welk zorgproduct je in aanmerking komt. Na het opstellen van het behandelplan gaan we direct aan de slag. Bij Psychologen Centrum Wageningen.

 

4. Aan het eind van de behandeling evalueren we de behandeling en de behaalde resultaten. We maken hierbij gebruik van vragenlijsten.

 

 

 

 

 

Hoogste beoordeling in regio 2013 & 2014
Laagste eigen bijdrage
Contracten met ALLE zorgverzekeraars
Korte wachtlijst < 3 weken Persoonlijke aandacht

Plan een afspraak online

Wat cliënten zeggen

Veel gestelde vragen

Is een verwijzing nodig?

Een verwijzing van een arts is niet altijd nodig. Neem daarvoor contact met ons op, dan kijken we of het in uw geval aan te raden is.

Zijn er kosten aan verbonden?

In de meeste gevallen wordt uw behandeling volledig vergoed door verzekeraar of gemeente. Wel kan het zijn dat dit van uw eigen risico af gaat.

Helpt een behandeling?

Meer dan 80% van de clienten die bij ons klaar is met de behandeling voelt zich heel veel beter.

Stel ons een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.